Angelina Jolie: Po skoraj štirih letih razkrila, zakaj se je ločila od Pitta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka v intervjuju za Vogue India razkrila, zakaj je vložila ločitvene dokumente.
Oglej si celoten članek

Pred malo manj kot štirimi leti je svet presenetila vest, da se Brad Pitt in Angelina Jolie ločujeta. Takrat se je govorilo, da je Angie ločitvene dokumente vložila po sporu, ki sta ga Brad in njun najstarejši sin Maddox imela na letalu.

Kaj točno je bila kaplja čez rob, igralka ni povedala, je pa izjavila: "Razšla sem se v dobrobit družine. Odločitev je bila prava. Še naprej se bom osredotočala na njeno zdravljenje. Nekateri so izrabili moj molk, otroci o sebi berejo laži v medijih. Opominjam jih, da poznajo svojo resnico in svoj um. V bistvu gre za šest zelo pogumnih in močnih mladih ljudi.“

Zvezdnica je spregovorila tudi o vzgoji svojih otrok – trije so posvojeni. "Pomembna je odprta komunikacija. Besedi "posvojitev“ in "sirotišnica“ sta v našem domu pozitivni besedi. S svojimi posvojenci se ne morem pogovarjati o nosečnosti, lahko pa jim podrobno in z veliko ljubezni pripovedujem o tem, kako sem jih našla in kako je bilo, ko sem jim prvič pogledala v oči,“ je povedala lepotica in dodala, da ji je zelo pomembno, da Zahara, Pax in Maddox ne izgubijo stika s kulturo, iz katere prihajajo. "Imajo korenine, ki jih ti nimaš. Počastite jih. /.../ Zelo sem blagoslovljena, da sem lahko njihova mama. Za to sem vsak dan hvaležna,“ je še dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:09 22. Junij 2020.

    Z tem,ko sta šla z Pittom narazen mu je naredila samo uslugo!! Babnica je bila okostnjak prevlečen z kožo imela …

  • mph
    14:48 22. Junij 2020.

    Ja, vsekakor, če pa ona pove, kaj je res, potem pa bo že držalo. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.