Angelina na obisku pri sosedih

Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović Foto: Pixsell Angelina Jolie Foto: Pixsell Angelina Jolie Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija Foto: Pixsell Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović
Ameriška zvezdnica Angelina Jolie si je na Brionih ogledala predstavo Kralj Lear, v kateri igra njen dober prijatelj, hrvaški igralec Rade Šerbedžija.
Oglej si celoten članek

Marina Vujčić, tiskovna predstavnica gledališča Ulysses, je za hrvaški spletni portal Index potrdila, da je Angelina Jolie danes v strogi tajnosti prispela na Brione. Ameriška zvezdnica je k našim sosedom prišla, ker si želi ogledati prijatelja Radeta Šerbedžijo v vlogi kralja Leara.

Vujčićeva je povedala, da nihče ne ve nič o Angelininem prihodu, prav tako ni znano, s kom je prišla, niti za koliko časa. Hrvaški portal Dnevnik.hr pa poroča, da je zvezdnica na Hrvaško priletela  popoldne z zasebnim letalom, ki je pristalo v Puli. Prišla je v družbi svojih otrok in brez Brada, še poročajo na Dnevnik.hr. 

Šestintridesetletna igralka bi morala Brione obiskati že lani, a je svoj prihod zaradi prevelikega medijskega pompa v zadnjem trenutku odpovedala. Tokrat pa si je predstavo ogledala v družbi hrvaškega predsednika Iva Josipovića in premierke Jadranke Kosor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.