Magazin > VIP
51 ogledov

Angelina na obisku pri sosedih

Angelina Jolie, Rade Šerbedžija
1/10
Pixsell
Ameriška zvezdnica Angelina Jolie si je na Brionih ogledala predstavo Kralj Lear, v kateri igra njen dober prijatelj, hrvaški igralec Rade Šerbedžija.

Marina Vujčić, tiskovna predstavnica gledališča Ulysses, je za hrvaški spletni portal Index potrdila, da je Angelina Jolie danes v strogi tajnosti prispela na Brione. Ameriška zvezdnica je k našim sosedom prišla, ker si želi ogledati prijatelja Radeta Šerbedžijo v vlogi kralja Leara.

Vujčićeva je povedala, da nihče ne ve nič o Angelininem prihodu, prav tako ni znano, s kom je prišla, niti za koliko časa. Hrvaški portal Dnevnik.hr pa poroča, da je zvezdnica na Hrvaško priletela  popoldne z zasebnim letalom, ki je pristalo v Puli. Prišla je v družbi svojih otrok in brez Brada, še poročajo na Dnevnik.hr. 

Šestintridesetletna igralka bi morala Brione obiskati že lani, a je svoj prihod zaradi prevelikega medijskega pompa v zadnjem trenutku odpovedala. Tokrat pa si je predstavo ogledala v družbi hrvaškega predsednika Iva Josipovića in premierke Jadranke Kosor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.