Angelina na posvet raje k bivšemu kot k očetu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angelina Jolie se je pred mastektomijo obrnila na bivšega moža Billyja Boba Thorntona in mu za poseg povedala, še preden bi zanj izvedel iz medijev. Njen oče pa je izvedel takrat kot preostali svet.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie je pred mastektomijo preživljala težke čase, v nekem trenutku pa se je zaupala tudi bivšemu možu Billyju Bobu Thorntonu, s katerim sta deset let po ločitvi še vedno v dobrih odnosih. Za mastektomijo mu je hotela povedati, preden bi zanjo izvedel iz medijev. Očitno ji igralec, s katerim je bila poročena dve leti, pomeni veliko več kot njen oče Jon Voight, ki je za hčerkin "podvig" izvedel takrat kot ves svet. "Povedala mi je, da je hotela, da za operacijo izvem od nje in ne od medijev. Res je neverjeten človek," je ob tem za revijo In Touch Weekly povedal 57-letni zvezdnik.

Prepričala jo je Bradova mama

Billy pa ni bil edini, kateremu se je zaupala tik pred operacijo. Po nasvet se je zatekla tudi k Bradovi mami Jane, ki ji je dala nasvet, po katerem se je igralka dokončno odločila za poseg. "Ko ji je Angie povedala, da premišljuje o mastektomiji, ji je Jane rekla, naj naredi tisto, kar misli, da je najboljše za njene otroke. In to je bilo vse, kar je hotela slišati. Takrat se je dokončno odločila," je izdal neimenovani vir blizu igralke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.