Magazin > VIP
20 ogledov

Angelina na posvet raje k bivšemu kot k očetu

Angelina Jolie, Billy Bob Thornton Reuters
Angelina Jolie se je pred mastektomijo obrnila na bivšega moža Billyja Boba Thorntona in mu za poseg povedala, še preden bi zanj izvedel iz medijev. Njen oče pa je izvedel takrat kot preostali svet.

Angelina Jolie je pred mastektomijo preživljala težke čase, v nekem trenutku pa se je zaupala tudi bivšemu možu Billyju Bobu Thorntonu, s katerim sta deset let po ločitvi še vedno v dobrih odnosih. Za mastektomijo mu je hotela povedati, preden bi zanjo izvedel iz medijev. Očitno ji igralec, s katerim je bila poročena dve leti, pomeni veliko več kot njen oče Jon Voight, ki je za hčerkin "podvig" izvedel takrat kot ves svet. "Povedala mi je, da je hotela, da za operacijo izvem od nje in ne od medijev. Res je neverjeten človek," je ob tem za revijo In Touch Weekly povedal 57-letni zvezdnik.

Prepričala jo je Bradova mama

Billy pa ni bil edini, kateremu se je zaupala tik pred operacijo. Po nasvet se je zatekla tudi k Bradovi mami Jane, ki ji je dala nasvet, po katerem se je igralka dokončno odločila za poseg. "Ko ji je Angie povedala, da premišljuje o mastektomiji, ji je Jane rekla, naj naredi tisto, kar misli, da je najboljše za njene otroke. In to je bilo vse, kar je hotela slišati. Takrat se je dokončno odločila," je izdal neimenovani vir blizu igralke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.