Angelina se bo poročila zaradi otrok

Foto: Žurnal24 Angelina pravi, da poroka ni izključena.
Čeprav je par zagotavljal, da se bosta poročila šele, ko bodo v Ameriki dovoljene istospolne poroke, je Angelina Jolie zdaj izjavila, da bi se zaradi otrok poročila tudi prej.
Oglej si celoten članek
Angelina Jolie je povedala, da razmišlja o poroki, in to zato, da bi bili njeni otroci srečni. Žrtev verjetno ne bi bila prevelika, saj z Bradom Pittom veljata za usklajen par. A novica je vseeno presenečenje, saj sta zvezdnika več let zatrjevala, da poroka za zdaj ne pride v poštev. Njun izgovor je bil, da čakata na zakon, ki bi dovoljeval istospolne poroke v Ameriki. Brad, ki je bil poročen z Jennifer Aniston, je takrat dejal, da se bosta poročila, ko se bodo smeli vsi, ki se želijo.

Angelina ima z Bradom šest otrok, ki jim oba želita vse najboljše. V nedavnem intervjuju se je zvezdnica razgovorila o partnerstvu: "Za par, ki se ima rad in ima otroke, je poroka neizogibna. Ponavadi se dva zaljubita in otroci pridejo pozneje. Pri naju je to ravno obratno. Otroci so počasi že začeli spraševati: Zakaj sta Shrek in Fiona poročena, vidva pa ne?"
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.