Magazin > VIP
14 ogledov

Angelina se bo poročila zaradi otrok

Angelina pravi, da poroka ni izključena. Žurnal24 main
Čeprav je par zagotavljal, da se bosta poročila šele, ko bodo v Ameriki dovoljene istospolne poroke, je Angelina Jolie zdaj izjavila, da bi se zaradi otrok poročila tudi prej.
Angelina Jolie je povedala, da razmišlja o poroki, in to zato, da bi bili njeni otroci srečni. Žrtev verjetno ne bi bila prevelika, saj z Bradom Pittom veljata za usklajen par. A novica je vseeno presenečenje, saj sta zvezdnika več let zatrjevala, da poroka za zdaj ne pride v poštev. Njun izgovor je bil, da čakata na zakon, ki bi dovoljeval istospolne poroke v Ameriki. Brad, ki je bil poročen z Jennifer Aniston, je takrat dejal, da se bosta poročila, ko se bodo smeli vsi, ki se želijo.

Angelina ima z Bradom šest otrok, ki jim oba želita vse najboljše. V nedavnem intervjuju se je zvezdnica razgovorila o partnerstvu: "Za par, ki se ima rad in ima otroke, je poroka neizogibna. Ponavadi se dva zaljubita in otroci pridejo pozneje. Pri naju je to ravno obratno. Otroci so počasi že začeli spraševati: Zakaj sta Shrek in Fiona poročena, vidva pa ne?"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.