Angelina (še) ne bo Marilyn

Foto: Žurnal24 Angelina Jolie je zavrnila namigovanja o vlogi. (Foto: Reuters)
Angelina Jolie je zanikala navedbe, da bo v novem filmu o Marilyn Monroe upodobila slavno svetlolasko. Je pa nad novico počaščena.
Oglej si celoten članek

O Marilyn Monroe bodo posneli film, ki bo temeljil na knjigi The Life and Opinions of Maf The Dog & Of His Friend Marilyn Monroe (Življenje in mnenja psa Mafa in njegove prijateljice Marilyn Monroe). Avtor knjige Andrew O’Hagan je povedal, da bo svetlolaso Marilyn upodobila Angelina Jolie, a igralka je govorice ovrgla.

"To je res smešno, ker sem prav danes prvič slišala za to. To je novo zame in sem na nek način počaščena," je povedala na premieri svojega novega filma.

Knjiga govori o zadnjih dveh letih življenja filmske ikone skozi oči njenega psa Mafa, ki ji ga je podaril pevec Frank Sinatra. Tega bo v filmu igral lepi George Clooney.

O Marilyn so sicer leta 1996 posneli že televizijski film From Norma Jean to Marilyn. Igrala jo je Mira Sorvino. Načrtujejo pa še en film o leta 1962 umrli zvezdnici z naslovom My Week with Marilyn. V igri za glavno vlogo sta Scarlett Johansson in Michelle Rodriguez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.