Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Angelina (še) ne bo Marilyn

Angelina Jolie je zavrnila namigovanja o vlogi. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Angelina Jolie je zanikala navedbe, da bo v novem filmu o Marilyn Monroe upodobila slavno svetlolasko. Je pa nad novico počaščena.

O Marilyn Monroe bodo posneli film, ki bo temeljil na knjigi The Life and Opinions of Maf The Dog & Of His Friend Marilyn Monroe (Življenje in mnenja psa Mafa in njegove prijateljice Marilyn Monroe). Avtor knjige Andrew O’Hagan je povedal, da bo svetlolaso Marilyn upodobila Angelina Jolie, a igralka je govorice ovrgla.

"To je res smešno, ker sem prav danes prvič slišala za to. To je novo zame in sem na nek način počaščena," je povedala na premieri svojega novega filma.

Knjiga govori o zadnjih dveh letih življenja filmske ikone skozi oči njenega psa Mafa, ki ji ga je podaril pevec Frank Sinatra. Tega bo v filmu igral lepi George Clooney.

O Marilyn so sicer leta 1996 posneli že televizijski film From Norma Jean to Marilyn. Igrala jo je Mira Sorvino. Načrtujejo pa še en film o leta 1962 umrli zvezdnici z naslovom My Week with Marilyn. V igri za glavno vlogo sta Scarlett Johansson in Michelle Rodriguez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.