Angelina si želi posvojiti še enega otroka

Foto: Žurnal24 Igralko je ganila kruta usoda kitajskih sirot.
Angelina Jolie in Brad Pitt, starša štirih otrok, si želita posvojiti še enega. Tokrat deklico iz Mjanmara.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska igralca Angelina Jolie in Brad Pitt si želita povečati svojo družino. Raznoliki družinici, trem posvojencem in biološki hčerki, bi se tako pridružila še punčka iz Mjanmara. Angelina meni, da bi se s tem uravnovesilo razmerje v družini, nova posvojenka pa bi bila zaradi rase kot nalašč primerna za "mavrično" družino.

Prav Mjanmar pa se Angie zdi idealna država, kjer bi našla svojega petega otroka. Dobrodelnica, ki se zavzema za pomoč revnim državam v tretjem svetu, je že naslovila prošnjo na enega od vodilnih menihov v represivni državi, ki bi jo varno spremljal pri obisku sirotišnice in samem potovanju po državi.

Doslej je Angelina posvojila tri otroke. Najstarejši šestletni sin Maddox je iz Kambodže, triletni Pax Thien iz Vietnama, najmlajša posvojenka Zahara pa iz Etiopije. Srečnim staršem se je lani rodila tudi biološka hčerka Shiloh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.