Magazin > VIP
1 ogledov

Angelina si želi posvojiti še enega otroka

Igralko je ganila kruta usoda kitajskih sirot. Žurnal24 main
Angelina Jolie in Brad Pitt, starša štirih otrok, si želita posvojiti še enega. Tokrat deklico iz Mjanmara.

Hollywoodska igralca Angelina Jolie in Brad Pitt si želita povečati svojo družino. Raznoliki družinici, trem posvojencem in biološki hčerki, bi se tako pridružila še punčka iz Mjanmara. Angelina meni, da bi se s tem uravnovesilo razmerje v družini, nova posvojenka pa bi bila zaradi rase kot nalašč primerna za "mavrično" družino.

Prav Mjanmar pa se Angie zdi idealna država, kjer bi našla svojega petega otroka. Dobrodelnica, ki se zavzema za pomoč revnim državam v tretjem svetu, je že naslovila prošnjo na enega od vodilnih menihov v represivni državi, ki bi jo varno spremljal pri obisku sirotišnice in samem potovanju po državi.

Doslej je Angelina posvojila tri otroke. Najstarejši šestletni sin Maddox je iz Kambodže, triletni Pax Thien iz Vietnama, najmlajša posvojenka Zahara pa iz Etiopije. Srečnim staršem se je lani rodila tudi biološka hčerka Shiloh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.