Angelina zagledana v mlajšo kopijo Pitta

Foto: Profimedia
Medtem ko se Brad Pitt sestavlja ob Demi Moore, se je Angie menda zagledala v veliko mlajšega igralca, ki je na las podoben bivšemu.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie je trenutno strašno oblegana s strani 33-letnega igralca Garretta Hedlunda, ki je leta 2004 celo zaigral ob Pittu, in sicer v filmu Troja, kot tudi v Angelininem filmu Neuklonljiv. Hedlund se menda počasi, a vztrajno približuje srcu 42-letne Angeline. Večkrat dnevno naj bi si izmenjavala sporočila in se dogovarjala za skupno večerjo. 

misticizem Tako hoče Demi Moore uloviti Brada Pitta

Angie, ki ima z Bradom šest otrok in sta še vedno v postopku ločitve, pozornost devet let mlajšega zelo godi. "Je nekakšna mlajša in bolj vroča verzija Brada in nekaterim prijateljicam je že zaupala, da se ga ne bi branila,"  je zaupal vir.

Foto: Žurnal24 Garrett Hedlund je igralski ognjeni krst opravil v zvezdniški družbi zgodovinske

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.