Magazin > VIP
4215 ogledov

Tako hoče Demi Moore uloviti Brada Pitta

demi moore Profimedias
Demi Moore je Pitta zvlekla v ta mistični nauk, saj misli, da ju bo to še zbližalo.

Osamljeni, žalostni in obupani Brad Pitt je tolažbo poiskal pri dolgoletni prijateljici Demi Moore, ki ga je prepričala, da uteho najde v Kabali. Kabala je z mistiko prežeta ezoterična smer oziroma z okultno razlago prežet judovski filozofski in verski nauk, po katerem je iz desetih božanskih bitij nastal svet. 

Po tem, ko se je Brad umaknil od svoje družine, ki jo ima z igralko Angelino Jolie, je za pomoč prosil Demi. Menda je iskal nekaj, kar bi ga duhovno dvignilo in Moorova je predlagala Kabalo. Priljubljenost kabale je v Hollywood sicer pripeljala Madonna

Demi je organizirala intimne seanse joge, da bi mu pomagala ostati trezen. Igralca sta prijatelja sicer že desetletja, a tako močno še nista bila povezana. Demi ima na Brada velik vpliv, on pa je z njeno pomočjo postal veliko mirnejši in poln energije, je zaupal vir. Pitt je postal zelo strasten glede znanja, ki mu ga predaja Demi, ki naj bi bila že leta zagledana vanj. Menda se ga ne bi branila in sedaj končno le ima priložnost.

Brad Pitt | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.