Magazin > VIP
11199 ogledov

Tako hudo je v resnici z Brangelino

angelina jolie, brad pitt Profimedias
Trpita. Vsak na svoj način.

Pravijo, da Angelina Jolie in Brad Pitt še nista prebolela svojega neuspešnega zakona.

Brad Pitt se menda zapira med štiri stene. "Doma najde mir,“ je tabloidu Us Weekly zaupal vir. Dobra novica je, da se igralec lahko sedaj spet več druži s svojimi otroki, 16-letnim Maddoxom, 14-letnim Paxom, 13-letno Zaharo, 11-letno Siloh in 9-letnima dvojčkoma Vivenne in Knoxom. Pitt se zaveda, da je delal napake, zato je svoje življenje spremenil. Med drugim se je uspešno zdravil od odvisnosti od alkohola. "Vsak teden hodi na terapije, saj bi se rad naučil, kako postati boljši človek in oče.“

V skrbeh za Angelino

Angelina je spet poprijela za delo, kar pa ne pomeni, da je svoj neuspešni zakon s Pittom že prebolela. Prijatelji se bojijo za njeno zdravje, saj je spet močno shujšala. "Njene roke so koščene, njene noge pa spominjajo na vžigalice,“ pravi vir. Mediji so pred kratkim citirali igralkino hišno pomočnico, ki trdi, da Angie na dan poje le krožnik sadja.

Zvezdnica naj bi bila poleg tega depresivna, ima pa menda tudi težave z nespečnostjo. Velikokrat se počuti zelo osamljeno, kar je priznala tudi v pogovoru z InTouch. "Nimam prijateljev, večinoma svoj prosti čas preživljam doma. Nimam osebe, s katero bi se lahko pogovorila ali nekam odšla,“ je povedala igralka, ki jo je boj za skrbništvo močno zaznamoval. Naredila je vse, kar je bilo v njeni moči, javno je celo očrnila moža in razkrila, da ima težave z odvisnostjo in agresivnim vedenjem, da bi sodnik skrbništvo dodelil njej. Sprva je dobro kazalo, nato pa je Brad pred sodiščem dokazal, da se je iz napak veliko naučil. "Pred sodnikom se poskuša prikazati kot idealna mama, v resnici pa svojih otrok nima pod nadzorom. Brad je bil namreč tisti, ki je postavljal pravila, nje pa ne ubogajo, zato je položaj vsak dan slabši,“ pravi vir.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.