Angie bi bila še enkrat Smithova

Foto: Žurnal24
Angelina Jolie bi nadvse rada znova zaigrala v akcijskem filmu Gospod in gospa Smith.
Oglej si celoten članek

Igralka Angelina Jolie pravi, da bi si želela s svojim partnerjem Bradom Pittom posneti nadaljevanje filma Gospod in gospa Smith. Partnerja, ki imata šest otrok, sta se spoznala prav na snemanju filma leta 2005.

V pogovoru za Vanity Fair je Angie povedala, da jima pri izbiri filma, v katerem bi igrala skupaj, veliko težav povzroča skrb, kdo bo čuval otroke.

"Zelo rada bi snemala. Tudi govorila sva že o tem, ugotoviti bova morala le, kdo bo pazil otroke. Vendar gre bolj za to, da najdeva pravo stvar," je povedala 35-letnica, ki meni, da je pritisk javnosti na par, da skupaj zaigra v filmu, prav tako eden od dejavnikov. "Ko si v paru, so določeni prizori, ki jih ljudje ne želijo videti," razlaga.

Akcijsko komedijo je režiral Doug Liman, ali se obeta drugi del filma, pa ni znano. "Ali bi lahko v filmu imela otroke? Tudi o tem sva premišljevala," še pravi igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.