Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Angie bi bila še enkrat Smithova

Žurnal24 main
Angelina Jolie bi nadvse rada znova zaigrala v akcijskem filmu Gospod in gospa Smith.

Igralka Angelina Jolie pravi, da bi si želela s svojim partnerjem Bradom Pittom posneti nadaljevanje filma Gospod in gospa Smith. Partnerja, ki imata šest otrok, sta se spoznala prav na snemanju filma leta 2005.

V pogovoru za Vanity Fair je Angie povedala, da jima pri izbiri filma, v katerem bi igrala skupaj, veliko težav povzroča skrb, kdo bo čuval otroke.

"Zelo rada bi snemala. Tudi govorila sva že o tem, ugotoviti bova morala le, kdo bo pazil otroke. Vendar gre bolj za to, da najdeva pravo stvar," je povedala 35-letnica, ki meni, da je pritisk javnosti na par, da skupaj zaigra v filmu, prav tako eden od dejavnikov. "Ko si v paru, so določeni prizori, ki jih ljudje ne želijo videti," razlaga.

Akcijsko komedijo je režiral Doug Liman, ali se obeta drugi del filma, pa ni znano. "Ali bi lahko v filmu imela otroke? Tudi o tem sva premišljevala," še pravi igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.