Angie in Brad: Ločitveni proces dosegel žalostni vrhunec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Boj za skrbništvo še ni končano …
Oglej si celoten članek

Us Weekly poroča, da je moral na sodišču, kjer se okoli skrbništva še vedno prepirata nekdanja zakonca Angelina Jolie in Brad Pitt, pričati njun najstarejši sin Maddox, ki je edini od njunih otrok, ki je polnoleten. O očetu menda ni povedal nič dobrega. "Priimka Pitt ne uporablja več. Sedaj želi tudi uradno spremeniti priimek v Jolie, česar Angelina ne podpira,“ je povedal vir.

Angelina je bivšega moža obtožila družinskega nasilja in povedala, da ima za to dokaze. Igralec se je moral leta 2016 zaradi tega že zagovarjati. Na letu, po katerem je Joliejeva vložila ločitvene dokumente, naj bi se namreč hudo sprl z Maddoxom. Center za socialno delo v Los Angelesu ga je skorajda takoj oprostilo vseh obtožb, primer pa iz previdnosti kljub temu niso zaprli. Pitt je imel z otroki dve leti stike le pod nadzorom. "Niti enkrat ni prišlo do incidenta,“ je povedal vir.

Pitt meni, da se mu želi Angelina z obtožbami maščevati. "V štirih letih in pol je Angelina izrekla veliko obtožb, ki so jih raziskali in ovrgli. Angelina je otroke že v preteklosti uporabila kot orožje proti Bradu in tudi tokrat jih.“

Par je ločitveni postopek po dveh letih zakona sprožil leta 2016, uradno sta ločena že od leta 2019. Maddox in Brad si menda že od julija lani nista pogledala v oči. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.