Angie tretjič noseča

Foto: Žurnal24 Angie in Brad sta zadnje tedne zelo naklonjena drug drugemu. (Foto: Flynet/JLP)
Če gre verjeti ameriškim medijem, je Angelina Jolie tretjič noseča.
Oglej si celoten članek

Viri so razkrili, da Angelini Jolie raste nosečniški trebušček, kar naj bi opazila tudi ekipa njenega filmskega projekta, ki ga snema v Budimpešti. "Izgubila je nekaj kilogramov, vendar so njene prsi polnejše in ima majhen trebušček," trdijo viru blizu zvezdnice. "To se je Angie že zgodilo v prvem trimesečju."

Domnevna nosečnost naj bi bila tudi razlog za naklonjenost, ki jo Angelina in Brad Pitt v zadnjih tednih posvečata drug drugemu. "Kadar je Angelina noseča, Brad z njo ravna kot z zlatom," je povedal njun znanec. "Oba žarita od sreče. Brad hodi naokoli kot ponosen petelin, s širokim nasmehom na obrazu."

Par novice za zdaj ni povedal še nikomur, vendar so člani ekipe, ki snemajo z igralko, potrdili, da si kot režiserka vzame veliko odmorov in se ne želi naprezati ali izpostavljati stresnim situacijam. Poleg tega naj ne bi pila kave in alkohola. "Vsi znaki kažejo, da bo družina Jolie-Pitt dobila novega otročka," je prepričan družinski prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.