Magazin > VIP
30 ogledov

Angie tretjič noseča

Angie in Brad sta zadnje tedne zelo naklonjena drug drugemu. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Če gre verjeti ameriškim medijem, je Angelina Jolie tretjič noseča.

Viri so razkrili, da Angelini Jolie raste nosečniški trebušček, kar naj bi opazila tudi ekipa njenega filmskega projekta, ki ga snema v Budimpešti. "Izgubila je nekaj kilogramov, vendar so njene prsi polnejše in ima majhen trebušček," trdijo viru blizu zvezdnice. "To se je Angie že zgodilo v prvem trimesečju."

Domnevna nosečnost naj bi bila tudi razlog za naklonjenost, ki jo Angelina in Brad Pitt v zadnjih tednih posvečata drug drugemu. "Kadar je Angelina noseča, Brad z njo ravna kot z zlatom," je povedal njun znanec. "Oba žarita od sreče. Brad hodi naokoli kot ponosen petelin, s širokim nasmehom na obrazu."

Par novice za zdaj ni povedal še nikomur, vendar so člani ekipe, ki snemajo z igralko, potrdili, da si kot režiserka vzame veliko odmorov in se ne želi naprezati ali izpostavljati stresnim situacijam. Poleg tega naj ne bi pila kave in alkohola. "Vsi znaki kažejo, da bo družina Jolie-Pitt dobila novega otročka," je prepričan družinski prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.