Angie zapeljevala tudi Leonarda

Foto: Žurnal24 Morton je zapisal, da se je Angie pri 14 letih vselila s svojim tedanjim fantom
Na police prihaja biografija Angeline Jolie. Avtor Andrew Morton med drugim razkriva, da je zvezdnica zapeljevala tudi Leonarda DiCapria.
Oglej si celoten članek

Biografija o Angelini Jolie, ki jo je napisal Andrew Morton, je požela že kar nekaj negativnih kritik. Mnogi niso prepričani v njeno verodostojnost, saj avtor navaja le vire, z zvezdnico pa sploh nikoli ni govoril. V vseh 16 poglavjih je zapisal svoje domneve in razmišljanja, navedel pa le dva Angelinina citata.

V knjigi so veliko zanimanja pritegnile njene romance in zapeljevanja. Morton namreč trdi, da je Angie namenoma uničila zakon Ume Thurman in Ethana Hawka, da bi bila lahko s slednjim. V 90. letih prejšnjega stoletja je zapeljevala Lennyja Kravitza, Ralph Fiennes pa je bil njene pozornosti deležen tik pred Bradom Pittom. Na njenem seznamu naj bi se znašel tudi Leonardo DiCaprio. Že res, da sta približno istih let in oba uspešna igralca, vendar kritiki ne izključujejo možnosti, da si je Morton vse izmislil.

Poleg tega se je lotil tudi razmerij Angiejine mame Marcheline Bertrand. Trdi, da se je ta kar nekaj časa odločala med Alom Pacinom in Jonom Voighton. Slednjega je izbrala na pobudo svojih staršev, v zakonu pa sta se jima rodila sin James in Angelina. Kmalu naj bi imel Voight razmerje z drugo žensko, zato je zapustil Marcheline, ki je v žalosti svoja otroka za dve leti zapustila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.