Magazin > VIP
24 ogledov

Angie zapeljevala tudi Leonarda

Morton je zapisal, da se je Angie pri 14 letih vselila s svojim tedanjim fantom Žurnal24 main
Na police prihaja biografija Angeline Jolie. Avtor Andrew Morton med drugim razkriva, da je zvezdnica zapeljevala tudi Leonarda DiCapria.

Biografija o Angelini Jolie, ki jo je napisal Andrew Morton, je požela že kar nekaj negativnih kritik. Mnogi niso prepričani v njeno verodostojnost, saj avtor navaja le vire, z zvezdnico pa sploh nikoli ni govoril. V vseh 16 poglavjih je zapisal svoje domneve in razmišljanja, navedel pa le dva Angelinina citata.

V knjigi so veliko zanimanja pritegnile njene romance in zapeljevanja. Morton namreč trdi, da je Angie namenoma uničila zakon Ume Thurman in Ethana Hawka, da bi bila lahko s slednjim. V 90. letih prejšnjega stoletja je zapeljevala Lennyja Kravitza, Ralph Fiennes pa je bil njene pozornosti deležen tik pred Bradom Pittom. Na njenem seznamu naj bi se znašel tudi Leonardo DiCaprio. Že res, da sta približno istih let in oba uspešna igralca, vendar kritiki ne izključujejo možnosti, da si je Morton vse izmislil.

Poleg tega se je lotil tudi razmerij Angiejine mame Marcheline Bertrand. Trdi, da se je ta kar nekaj časa odločala med Alom Pacinom in Jonom Voighton. Slednjega je izbrala na pobudo svojih staršev, v zakonu pa sta se jima rodila sin James in Angelina. Kmalu naj bi imel Voight razmerje z drugo žensko, zato je zapustil Marcheline, ki je v žalosti svoja otroka za dve leti zapustila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.