Anđi rekli, da si lahko kupi grob

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Pevka Anđa Marić je razkrila, da se njeno zdravstveno stanje še vedno ni izboljšalo. Kljub črnogledim diagnozam, ostaja optimistična.
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevka se že več leti bori z vnetjem možganske ovojnice, zaradi katerega izgublja vid, se težko premika in govori. 38-letna zvezdnica se kljub težki bolezni ne zapira med štiri stene. Kot piše 24sata, se je udeležila prireditve Cro A Portera, na kateri je z novinarji spregovorila tudi o svojem zdravstvenem stanju. "Nič ni bolje. Dobila sem diagnozo, da si lahko kupim grob, a jaz se ne dam,“ je izjavila peka in dodala, da poskuša razmišljati pozitivno, saj je spoznala, kako strupene so njene misli.

Anđa sicer živi v Zagrebu, kjer trenutno uživa v družbi svojega 12-letnega sina Gašperja. "Ne želim se osredotočati na bolezen. Želim se ukvarjati s sabo in s sinom,“ je še izjavila zvezdnica, ki se že štiri leti bori za skrbništvo nad svojim otrokom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.