Magazin > VIP
105 ogledov

Anđi rekli, da si lahko kupi grob

anđa marić Borna Filić/PIXSELL
Pevka Anđa Marić je razkrila, da se njeno zdravstveno stanje še vedno ni izboljšalo. Kljub črnogledim diagnozam, ostaja optimistična.

Hrvaška pevka se že več leti bori z vnetjem možganske ovojnice, zaradi katerega izgublja vid, se težko premika in govori. 38-letna zvezdnica se kljub težki bolezni ne zapira med štiri stene. Kot piše 24sata, se je udeležila prireditve Cro A Portera, na kateri je z novinarji spregovorila tudi o svojem zdravstvenem stanju. "Nič ni bolje. Dobila sem diagnozo, da si lahko kupim grob, a jaz se ne dam,“ je izjavila peka in dodala, da poskuša razmišljati pozitivno, saj je spoznala, kako strupene so njene misli.

Anđa sicer živi v Zagrebu, kjer trenutno uživa v družbi svojega 12-letnega sina Gašperja. "Ne želim se osredotočati na bolezen. Želim se ukvarjati s sabo in s sinom,“ je še izjavila zvezdnica, ki se že štiri leti bori za skrbništvo nad svojim otrokom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.