Anna zaradi Kmetije ob službo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
V službo je poslala le eno elektronsko sporočilo ...
Oglej si celoten članek

Čeprav se v šovu Kmetija za službo tresla povratnica Sabina, pa je odpoved zaradi udeležbe v šovu dobila druga tekmovalka. Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da je Anna Paynich pred odhodom v šov svojemu delodajalcu poslala le elektronsko sporočilo, v katerem ga je obvestila, da odhaja na Kmetijo. Ker jo 1. septembra ni bilo v šolo, na kateri uči, se je vodstvo odločilo, da jo odpusti.

Kmetija Sabina objokana: "Skoraj bi mi hčerka umrla, pa mi niso povedali"

Anna je na to pripomnila le, da boljše za to delo tako ali tako ne bodo dobili. Verjamemo, da se bo svetlolaska znašla tudi brez službe, saj je kar nekaj let poučevala ples, ukvarja se tudi z masažami, pred leti pa je delala tudi kot modna oblikovalka. 

"Vse drži in hvala, ker o tem pišete, saj sem na ta račun dobila veliko novih ponudb in teh novih priložnosti sem zelo vesela. Ta teden grem že na razgovor, izbrala bom pa seveda najboljšo in najbolj plačano službo, ni pa nič v zvezi z šolstvom. Vesela sem, da lahko izbiram. Tako je v življenju, če ti je nekaj namenjeno, bo počakalo, če ne, bo prišlo nekaj boljšega. Tako živim in za enkrat mi tako uspeva," je povedala Anna.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:43 18. Oktober 2018.

    Saj ni dala odpoved, samo odvestila da je ne bo v službo. Ne vem, kaj delodajalec lahko iztoži, tudi če …

  • 11:17 17. Oktober 2018.

    V tej zgodbi je veliko vprašajev. Odpoved delavcu ne gre tako na hitro, če v resnici ni sama dala odpovedi. …

  • 08:23 17. Oktober 2018.

    Ja, a ni čudno, da so jo odpustili, če se enostavno ne prikaže v službi? Dopust, plačan ali ne mora …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.