Aretacija: Igralko Hayden Panettiere s pestjo udaril v obraz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na praznik zaljubljencev je počilo.
Oglej si celoten članek

Družina igralke Hayden Panettiere poskuša njenega partnerja Briana Hickersona za nekaj časa spraviti za zapahe. Hickerson naj bi zvezdnico namreč na valentinovo s pestjo udaril v obraz in jo močno odrinil. Kljub zatečenemu obrazu in poškodbi na roki pa igralka po besedah vira družini pri njeni nameri ne želi pomagati.

Hayden Panettiere Te fotografije igralke so zaskrbljujoče

Hickerson je igralko napadel že lanskega maja, a se je izognil sojenju, ker Hayden ni želela sodelovati s tožilstvom. Po tem incidentu sta bila oba odločena, da se odrečeta alkoholu. "Brian je začel spet piti. Ima težave z jezo in kadar pije alkohol, se ta za 1000-krat poveča,“ pravi vir.

Po zadnjem sporu je sodišče paru prepovedal stike, Hickerson pa se bo moral marca zagovarjati pred sodnikom.

Hayden ima sicer z nekdanjim boksarjem Vladimirjem Kličkom hčerko, ki živi z očetom v Ukrajini.

Foto: Profimedia brian hickerson


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.