Magazin > VIP
8037 ogledov

Te fotografije igralke so zaskrbljujoče

Hayden Panettiere
1/3
Igralkini najbližji so v velikih skrbeh.

Potem ko sta se Vladimir Kličko in Hayden Panettiere razšla, je z igralko vse slabše. Njen novi ljubimec, Brian Hickerson, nanjo več kot očitno nima dobrega vpliva. Odkar se zvezdnica druži z njim, samo še skače od zabave do zabave in popiva, pravijo njeni zaskrbljeni prijatelji.

Hayden so nazadnje močno vinjeno opazili v Malibuju, kjer ji je bilo po nočnem rajanju tako slabo, da je v javnosti bruhala. "Njeni prijatelji in njena družina so v velikih skrbeh. Preveč popiva,“ je vir povedal reviji "Life&Style“. Njena mama meni, da je vsega kriv novi moški v njenem življenju. "Ne zaupam mu,“ je pred kratkim povedala spletni strani Radaronline.

Kličko naj bi se z njuno triletno hčerko Kayo preselil v Ukrajino, kar je Hayden vrglo s tira. "Brez njega izgublja nadzor nad svojim življenjem. Vsi, ki so ji blizu, pravijo, da potrebuje pomoč,“ je še izjavil vir.

Hayden in Vladimir sta se spoznala leta 2009. Po dveh letih sta se razšla, leta 2013 pa sklenila, da dasta ljubezni še eno priložnost. Kmalu zatem sta se zaročila, leta 2014 pa dobila hčerko. Na žalost sta se letos razšla.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice