Magazin > VIP
2177 ogledov

Sumljivo: Sta se Vladimir Kličko in Hayden Panettiere razšla?

hayden panetiere Instagram
Fotografija je dvignila veliko prahu.

Ameriška igralka Hayde Panettiere je od leta 2013 zaročena z nekdanjim boksarjem Vladimirjem Kličkom, s katerim ima hčerko. Vladimir je svoji zaročenki zvesto stal ob strani, ko se je borila s hudo poporodno depresijo, Hayden pa mu je bila v veliko oporo, ko je moral v ring. Mnogi so zato presenečeni nad objavami prikupne zvezdnice. Na Instagramu je namreč objavila posnetek, ki je nastal za njen rojstni dan. Na njem je na postelji s prijateljicami in hčerko. "Svoj 28. rojstni dan sem proslavila z družino, ki sem si jo sama izbrala. Ob tem še sončni mrk – več si ne bi mogla zaželeti,“ je pisalo ob fotografiji, ki je med njenimi sledilci dvignila veliko prahu. "Mislila sem, da sta tvoja družina Vladimir in Kaya?“ se je nekdo vprašal

To pa ni edina fotografija, ki je sumljiva. Spodnja je nastala v muzeju sladoleda. Ob igralki je temnolas moški, ki zagotovo ni njen zaročenec ... Kje se skriva Ukrajinec?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.