Magazin > VIP
205 ogledov

Hayden Panettiere: "Zaželite mi srečo"

Vladimir Klitschko hayden panettiere, Profimedias
Hayden Panettiere spet na zdravljenje.

Igralka Hayden Panettiere je po rojstvu hčerke odkrito spregovorila o poporodni depresiji, za katero se je zdravila že lanskega oktobra. Njenih težav pa očitno še ni konec, čeprav se je zdelo, da je bolezen premagala. Igralka se bo namreč spet vpisala na kliniko v zvezni državi Utah, saj ima občutek, da spet izgublja nadzor nad svojimi čustvi.

"Poporodna depresija vpliva na vsa področja mojega življenja. Namesto, da bi začela ponavljati nezdrave mehanizme, sem se odločila, da si vzamem čas, da razmislim o svojem zdravju in življenju," je na družbenem omrežju zapisala igralka in dodala: "Zaželite mi srečo."

Zapis se je pojavil kmalu po javni objavi informacije, da igralkine serije Nashville ne bodo več snemali.

Igralkin zaročenec, boksar Wladimir Klitschko, se ni strinjal s tem, da Hayden o svoji bolezni obvesti javnost. A svetlolaska ga ni poslušala. "Sita sem bila življenja v strahu. Vse sem povedala. Mnenje drugih me ne zanima. Bolj, kot sem se odprla, bolj so me ljudje sprejemali. Deležna sem bila podpore in ljubezni," je še razložila zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.