Magazin > VIP
432 ogledov

Hayden Panettiere: Je bolezen uničila njeno zvezo?

vladimir klitschko, hayden panettiere Profimedias
Je zveza igralke Hayden Panettiere in boksarja Vladimirja Klička v krizi?

Igralka Hayden Panettiere je v začetku maja sporočila, da mora zaradi depresije spet na zdravljenje. "Poporodna depresija vpliva na vsa področja mojega življenja. Namesto, da bi začela ponavljati nezdrave mehanizme, sem se odločila, da si vzamem čas, da razmislim o svojem zdravju in življenju," je na družbenem omrežju zapisala igralka.

Po rojstvu hčere je svetlolaska odkrito spregovorila o poporodni depresiji, zaradi katere je morala na zdravljenje že lanskega oktobra, saj želi pomagati mamicam, ki imajo enake težave. Kličko se takrat menda ni strinjal s tem, da njegova zaročenka o svojih težavah obvesti javnost, a zvezdnica njegovih nasvetov ni želela poslušati. Je njuna zveza zaradi teh nesoglasij v krizi?

Najnovejše fotografije igralke bi lahko bile dokaz za te govorice. Hayden so paparaci namreč prvič po začetku zdravljena ujeli v javnosti in opazili, da ne nosi zaročnega prstana.

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.