Magazin > VIP
8820 ogledov

Ujeli so jo z drugim, besede njene matere potrdile govorice

Hayden Panettiere
1/2
Hayden Panettiere in Vladimir Kličko naj bi se razšla.

Po devetih letih zveze, v kateri se jima je rodila hčerka, naj bi se igralka Hayden Panettiere in nekdanji boksar Vladimir Kličko razšla. Hayden naj bi se iz Nashvilla že preselila nazaj v Los Angeles, kjer so jo pred kratkim boso ujeli med zapuščanjem neke restavracije. Svetlolaska ni bila sama. Za roko je držala postavnega temnolasega moškega (fotografiji v galeriji).

Zvezdničina mama, Lesley Vogel, je v pogovoru za Radaronline povedala, da je hčerkino življenje trenutno polno sprememb. "Mislim, da gre za pozitivne spremembe," je izjavila Lesley. Ena od teh sprememb je tudi odmor od snemanja serije Nashville. "Potrebuje odmor, da se odloči, kaj bi rada v prihodnje počela," je še dodala zvezdničina mama.

Kljub koncu zveze pa se Vladimir in Hayden očitno še vedno dobro razumeta. Hčerko Kayo sta pred kratkim skupaj odpeljala v Grčijo.

Hayden in Vladimir sta se sicer nekoč že enkrat razšla. Leta 2011 sta po enem letu ljubezni razglasila, da se razhajata, leta 2013 pa svetu sporočila, da sta se zaročila. Eno leto pozneje je na svet privekala Kaya. 

Hayden je po rojstvu preživljala težke čase, saj je zbolela za poporodno depresijo. 

Hayden Panettiere "Zaželite mi srečo" Magazin Hayden Panettiere: "Zaželite mi srečo"
vladimir klitschko, hayden panettiere Magazin Hayden Panettiere: Je bolezen uničila njeno zvezo?
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.