Magazin > VIP
2076 ogledov

Kličko se je odzval na govorice o koncu zveze

vladimir klitschko, hayden panettiere Profimedias
Sta razdrla zaroko?

Že nekaj časa se šušlja, da je ljubezen med nekdanjim boksarjem Vladimirjem Kličkom in hollywoodsko zvezdnico Hayden Panettiere v krizi. Težave naj bi se začele že pred časom, ko je Hayden javno spregovorila o poporodni depresiji, kar Kličku menda ni bilo najbolj všeč. Nato so zlobni jeziki utihnili, ko pa je Hayden za svoj rojstni dan objavila fotografijo, na kateri ni bilo Vladimirja, so se govorice spet pojavile.

Zaročena že štiri leta

Vladimir je moral že leta 2014 razložiti, zakaj se s Hayden, s katero ima hčerko Kayo, še nista poročila. "Veste, otroci par povežejo bolj kot poroka. Ko bo čas, se bova poročila,“ je povedal Kličko, ki se je pretekli mesec odločil za „upokojitev“, kar pa ne pomeni, da se bosta s Hayden videvala pogosteje kot v preteklosti. "S Kayo sva bila na počitnicah. Hayden sedaj spet snema serijo in se posveča okoljevarstvenim projektom ter zaščiti živali. Oba sva veliko zdoma. Razdalja ustvarja bližino, vsaj tako se zdi pri nama,“ je izjavil Ukrajinec in tako opravil z namigovanji, da sta se z igralko razšla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice