Šport
16 ogledov

Fury in Kličko nista razočarala

Tyson Fury Vladimir Kličko EPA
Britanski boksar Tyson Fury, ki je decembra v Düsseldorfu premagal Ukrajinca Vladimirja Klička in mu po devetih letih odvzel šampionski pas, je na novinarski konferenci, namenjeni promociji novega medsebojnega dvoboja, tekmecu namenil marsikatero krepko.

"Debeli mož te je premagal" in "Sovražim boks, toda preveč sem dober" sta le dve od pripomb Tysona Furyja na račun Vladimirja Klička. Britanec in Ukrajinec se bosta vnovič udarila 9. julija v Manchestru, od koder prihaja Fury. Ta je na novinarsko konferenco prišel v družbi navijačic, nato pa je iz njega začelo kar kipeti.

"Ne živim strogega življenja. Ne živim športnega življenja. Sramotno je, da me kličete športnik. Sram naj te bo - pustil si, da te je premagal debeli mož," se je Kličku drl Fury in slačil majico.

Z bolj umirjenim tonom je nadaljeval: "Boks mi ne pomeni veliko. Če bi mi, ne bi šel v kamp pretežak in pojedel vsake pite v Lancashiru in spil vsako pinto piva v Veliki Britaniji. Sovražim vsako sekundo, ne želim biti boksar, toda sem v tem položaju. Sovražim treninge, boks, govorjenje z vami idioti (novinarji), vse to. Raje bi doma z otroci gledal televizijo. Sovražim boks, toda preveč sem dober in preveč denarja služim, da bi se ustavil."

"V Nemčiji sem te premagal pravično in pošteno. Razbil sem te. Moral boš biti kakšnih 1000-krat boljši, ker si v 12 rundah zadel štiri udarce. Če super šampion ne more zadeti velikega, debelega, lenega cigana, kakšen super šampion je? Mora biti drek," je še Kličku sporočil Fury.

Kličko ni ostal dolžan

Precej manj je povedal Kličko, ki pa mu ni ostal dolžan: "Ni mi všeč, kar prihaja iz Furyjevih ust. Na primer - da vsi homoseksualci, ženske in pedofili spadajo v isti prostor, v ječo. Da vse ženske spadajo v kuhinjo in na hrbet. Vsem ljudem, ki pravijo enako in mislijo enako, ter tebi Fury, sporočam, da odj..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.