Aretirali Hiltonovo

Foto: Žurnal24 (Foto: Facebook)
Francoske oblasti so na letališču Figari na Korziki aretirale Paris Hilton, saj je ta v ročni torbici nosila zavihek trave.
Oglej si celoten članek

Hiltonova je na korziško letališče prispela z zasebnim letalom. Tamkajšnje letališke oblasti pa so v njeni torbici našle manj kot gram konoplje in jo izpustile brez obtožb.

To je že druga aretacija v zadnjih štirinajstih dneh. Nazadnje so jo prav tako zaradi konoplje aretirali v Južni Afriki med Svetovnim nogometnim prvenstvom.

Policija je za lokalni časopis Corse Matin sporočila: "Hiltonovo smo zadržali, ko je pristala na letališču. Bila je preiskana v varnostni sobi letališča in v torbici smo našli manj kot gram konoplje.

Glede na tako majhno količino je bila samo opozorjena, da naj na potovanje s seboj ne nosi drog in smo jo izpustili eno uro kasneje brez obtožb. Konopljo smo zasegli in uničili."

Hiltonova se je po izpustitvi iz pripora z avtomobilom zapeljala do jahte, s katero bo odplula v pristanišče Porto Cervo na Sardiniji.

Pred prihodom na Korziko je Hiltonova na Facebooku objavila notranjost letala, s katerim je letela iz Pariza. Iz fotografije je razvidno, da ji luksuza ni manjkalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.