Magazin > VIP
26 ogledov

Aretirali Hiltonovo

(Foto: Facebook) Žurnal24 main
Francoske oblasti so na letališču Figari na Korziki aretirale Paris Hilton, saj je ta v ročni torbici nosila zavihek trave.

Hiltonova je na korziško letališče prispela z zasebnim letalom. Tamkajšnje letališke oblasti pa so v njeni torbici našle manj kot gram konoplje in jo izpustile brez obtožb.

To je že druga aretacija v zadnjih štirinajstih dneh. Nazadnje so jo prav tako zaradi konoplje aretirali v Južni Afriki med Svetovnim nogometnim prvenstvom.

Policija je za lokalni časopis Corse Matin sporočila: "Hiltonovo smo zadržali, ko je pristala na letališču. Bila je preiskana v varnostni sobi letališča in v torbici smo našli manj kot gram konoplje.

Glede na tako majhno količino je bila samo opozorjena, da naj na potovanje s seboj ne nosi drog in smo jo izpustili eno uro kasneje brez obtožb. Konopljo smo zasegli in uničili."

Hiltonova se je po izpustitvi iz pripora z avtomobilom zapeljala do jahte, s katero bo odplula v pristanišče Porto Cervo na Sardiniji.

Pred prihodom na Korziko je Hiltonova na Facebooku objavila notranjost letala, s katerim je letela iz Pariza. Iz fotografije je razvidno, da ji luksuza ni manjkalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.