Arniejev sin utrpel hude poškodbe med deskanjem

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ob vseh težavah, ki jih zadnje čase preživlja družina Schwarzenegger, jih je sedaj zadela še nesreča najmlajšega sina, ki se je hudo poškodoval med deskanjem na vodi.
Oglej si celoten članek

Trinajstletni sin Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver Christopher je v nedeljo med deskanjem na vodi na obali Malibuja doživel nesrečo, po kateri so ga zaradi resnih poškodb prepeljali na intenzivni oddelek losangeleške bolnišnice.

"Nekaj dni nazaj je imel najin sin Christopher nesrečo na obali," sta v uradni izjavi povedala nekdanja zakonca. Christopher je pri nesreči utrpel hudo poškodbo pljučnega krila, zlomljene kosti ter rebra. Kot pravijo viri, je bila njegova mati Maria z njim na plaži, ko se je zgodila nesreča."Ta teden je bil strašen, a Christopher je obkrožen z družino in prijatelji. Je pogumen fant in pričakuje se, da bo popolnoma okreval," sta še pojasnila njegova starša.

Maria je ves čas s svojim sinom, v bolnišnici tudi spi, Arnold ga redno obiskuje. Navkljub nesreči, ki ju je povezala, pa par nima nikakršnih namenov sprave in nadaljujeta z ločitvenim postopkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.