Magazin > VIP
29 ogledov

Arniejev sin utrpel hude poškodbe med deskanjem

Christopher Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger Flynet
Ob vseh težavah, ki jih zadnje čase preživlja družina Schwarzenegger, jih je sedaj zadela še nesreča najmlajšega sina, ki se je hudo poškodoval med deskanjem na vodi.

Trinajstletni sin Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver Christopher je v nedeljo med deskanjem na vodi na obali Malibuja doživel nesrečo, po kateri so ga zaradi resnih poškodb prepeljali na intenzivni oddelek losangeleške bolnišnice.

"Nekaj dni nazaj je imel najin sin Christopher nesrečo na obali," sta v uradni izjavi povedala nekdanja zakonca. Christopher je pri nesreči utrpel hudo poškodbo pljučnega krila, zlomljene kosti ter rebra. Kot pravijo viri, je bila njegova mati Maria z njim na plaži, ko se je zgodila nesreča."Ta teden je bil strašen, a Christopher je obkrožen z družino in prijatelji. Je pogumen fant in pričakuje se, da bo popolnoma okreval," sta še pojasnila njegova starša.

Maria je ves čas s svojim sinom, v bolnišnici tudi spi, Arnold ga redno obiskuje. Navkljub nesreči, ki ju je povezala, pa par nima nikakršnih namenov sprave in nadaljujeta z ločitvenim postopkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.