Arnold bo obdržal družinsko hišo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger In Maria Shriver sta se začela dogovarjati o delitvi skupnega premoženja. Arnold bo obdržal družinsko hišo v Brentwoodu.
Oglej si celoten članek

Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver sta se začela dogovarjati o delitvi premoženja. Par, ki je trenutno v ločitvenem postopku, naj bi si vse imetje razdelil na pol, vendar se jima je zaenkrat uspelo dogovoriti le glede družinske hiše v Brentwoodu, ki bo pripadla Arnoldu, Maria pa se bo preselila v novo hišo, ki si jo je za 10 milijonov dolarjev kupila pred nekaj dnevi. Neimenovani vir je povedal: "Vse je še v zelo zgodnji fazi."

Nekdanji guverner in televizijska novinarka naj sicer pred 25 leti, ko sta vstopila v zakon, ne bi podpisala predporočne pogodbe, vendar glede na to, da je njun zakon razpadel, ko so na plan prišla razkritja o Arnoldovem sinu z gospodinjsko pomočnico 14 let nazaj, naj bi bil Arnold še posebej popustljiv pri delitvi premoženja.

V času poroke sicer nekdanja zakonca nista imela veliko premoženja, vendar sedaj njuno skupno imetje ocenjujejo na 300 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.