Magazin > VIP
20 ogledov

Arnold bo obdržal družinsko hišo

Arnold in Maria naj bi sicer podpisala predporočno pogodbo, a bi lahko bila Mari Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger In Maria Shriver sta se začela dogovarjati o delitvi skupnega premoženja. Arnold bo obdržal družinsko hišo v Brentwoodu.

Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver sta se začela dogovarjati o delitvi premoženja. Par, ki je trenutno v ločitvenem postopku, naj bi si vse imetje razdelil na pol, vendar se jima je zaenkrat uspelo dogovoriti le glede družinske hiše v Brentwoodu, ki bo pripadla Arnoldu, Maria pa se bo preselila v novo hišo, ki si jo je za 10 milijonov dolarjev kupila pred nekaj dnevi. Neimenovani vir je povedal: "Vse je še v zelo zgodnji fazi."

Nekdanji guverner in televizijska novinarka naj sicer pred 25 leti, ko sta vstopila v zakon, ne bi podpisala predporočne pogodbe, vendar glede na to, da je njun zakon razpadel, ko so na plan prišla razkritja o Arnoldovem sinu z gospodinjsko pomočnico 14 let nazaj, naj bi bil Arnold še posebej popustljiv pri delitvi premoženja.

V času poroke sicer nekdanja zakonca nista imela veliko premoženja, vendar sedaj njuno skupno imetje ocenjujejo na 300 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.