"Arnold je perverzna svinja"

Foto: Žurnal24
Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je pravi perverznež, pravi neimenovana Playboyeva zajčica, ki je z njim v sobi preživela dve uri.
Oglej si celoten članek

Lovec na zvezdniške škandale Ian Halperin v svoji novi knjigi Guverner opisuje podrobnosti iz spolnega življenja Arnolda Schwarzeneggerja, ki naj bi leta 2006 s prsato zajčico preživel dve uri zaklenjen v eni od sob v dvorcu Hugha Hefnerja. Slednji naj bi imel v lasti celo posnetek, na katerem je zabeleženo vse, kar se je v sobi dogajalo.

V knjigi Halperin povzema besede neimenovane zajčice, ki je z Arniejem preživela vroči urici. "Bila sem šokirana, saj je poročen. Arnold ni mogel umakniti rok z deklet in jim neprestano govoril, naj odidejo domov z njim. Kupil je ogromne količine alkohola in nas osvajal vso noč. Upam, da bo posnetek, ki ga ima Hef, prišel v javnost in da bo njegova žena spoznala, kakšna perverzna svinja je Arnold," naj bi povedala zajčica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.