Magazin > VIP
31 ogledov

"Arnold je perverzna svinja"

Žurnal24 main
Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je pravi perverznež, pravi neimenovana Playboyeva zajčica, ki je z njim v sobi preživela dve uri.

Lovec na zvezdniške škandale Ian Halperin v svoji novi knjigi Guverner opisuje podrobnosti iz spolnega življenja Arnolda Schwarzeneggerja, ki naj bi leta 2006 s prsato zajčico preživel dve uri zaklenjen v eni od sob v dvorcu Hugha Hefnerja. Slednji naj bi imel v lasti celo posnetek, na katerem je zabeleženo vse, kar se je v sobi dogajalo.

V knjigi Halperin povzema besede neimenovane zajčice, ki je z Arniejem preživela vroči urici. "Bila sem šokirana, saj je poročen. Arnold ni mogel umakniti rok z deklet in jim neprestano govoril, naj odidejo domov z njim. Kupil je ogromne količine alkohola in nas osvajal vso noč. Upam, da bo posnetek, ki ga ima Hef, prišel v javnost in da bo njegova žena spoznala, kakšna perverzna svinja je Arnold," naj bi povedala zajčica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.