Arnold Mario varal tudi z Brigitte Nielsen

Foto: Žurnal24 Brigitte je povedala, da se je počutila prevarano, ko je izvedela, da je bil v i
Arnold je v času, ko je bil z Mario, ljubimkal tudi z Brigitte Nielsen. Novico je javnosti posredovala kar igralka sama in podrobno opisala njuno razmerje iz leta 1985.
Oglej si celoten članek

Danska igralka in Playboyeva zajčica Brigitte Nielsen je medijem razkrila, da sta imela z igralcem in nekdanjim kalifornijskim guvernerjem Arnoldom Schwarzeneggerjem razmerje v času snemanja filma Rdeča Sonja. Takrat je Arnold z Mario hodil že skoraj deset let.

"Oba sva vedela, da z afero ne bova nadaljevala po koncu snemanja, zato sva se popolnoma predala strasti. Vse sva želela preizkusiti. Nisva imela nobenih zadržkov, dajala si nisva nobenih obljub. Bilo je krasno obdobje mojega življenja," je povedala igralka.

Foto: Žurnal24 null

 

Bridget – ki je imela med drugim razmerje tudi z igralci Sylvestrom Stallonejem, Seanom Pennom in raperjem Flavor Flavom – je povedala tudi, da se je počutila prevarano, ko je izvedela, da je bil v istem času tudi z Mario, s katero se je poročil leto dni kasneje.

"Ne vem, kako resen je bil z njo. Nikoli ni govoril o njej – in po načinu, kako je živel z mano, sem imela občutek, kot da je samo z mano. Ko sem izvedela za Mario, sem se počutila prevarano. Morda se z njim ne bi spustila v razmerje, če bi mi rekel, da ima resno zvezo in da se namerava poročiti. A mi ni in z afero sva nadaljevala."

Na vprašanje o tem, ali jo je kdaj prosil za roko, pa je odvrnila: "Absolutno ne. Če bi me, ne bi postal kalifornijski guverner."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.