Magazin > VIP
33 ogledov

Arnold Mario varal tudi z Brigitte Nielsen

Brigitte je povedala, da se je počutila prevarano, ko je izvedela, da je bil v i Žurnal24 main
Arnold je v času, ko je bil z Mario, ljubimkal tudi z Brigitte Nielsen. Novico je javnosti posredovala kar igralka sama in podrobno opisala njuno razmerje iz leta 1985.

Danska igralka in Playboyeva zajčica Brigitte Nielsen je medijem razkrila, da sta imela z igralcem in nekdanjim kalifornijskim guvernerjem Arnoldom Schwarzeneggerjem razmerje v času snemanja filma Rdeča Sonja. Takrat je Arnold z Mario hodil že skoraj deset let.

"Oba sva vedela, da z afero ne bova nadaljevala po koncu snemanja, zato sva se popolnoma predala strasti. Vse sva želela preizkusiti. Nisva imela nobenih zadržkov, dajala si nisva nobenih obljub. Bilo je krasno obdobje mojega življenja," je povedala igralka.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Bridget – ki je imela med drugim razmerje tudi z igralci Sylvestrom Stallonejem, Seanom Pennom in raperjem Flavor Flavom – je povedala tudi, da se je počutila prevarano, ko je izvedela, da je bil v istem času tudi z Mario, s katero se je poročil leto dni kasneje.

"Ne vem, kako resen je bil z njo. Nikoli ni govoril o njej – in po načinu, kako je živel z mano, sem imela občutek, kot da je samo z mano. Ko sem izvedela za Mario, sem se počutila prevarano. Morda se z njim ne bi spustila v razmerje, če bi mi rekel, da ima resno zvezo in da se namerava poročiti. A mi ni in z afero sva nadaljevala."

Na vprašanje o tem, ali jo je kdaj prosil za roko, pa je odvrnila: "Absolutno ne. Če bi me, ne bi postal kalifornijski guverner."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.