Arturju Šternu ni več do spolnosti

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Strasti so se malce ohladile, a ljubezen cveti …
Oglej si celoten članek

Artur Štern je prejšnji teden praznoval deseto obletnico zveze s svojo Mijo, s katero sta imela letos zelo bujno obdobje. Naj spomnimo, da je njegovo drago zelo razburila Arturjeva izjava, da je ljubezen njegovega življenja informacijska pooblaščenka Mojca Prelesnik, s katero je bil v zvezi v devetdesetih. Artur pa je kasneje pojasnil, da to ne pomeni, da do Mojce še vedno goji kakršna koli čustva. 

Takrat je Štern na dan upora proti okupatorju Mijo tudi zapustil, a razhod ni trajal dolgo, saj sta se golobčka hitro pobotala ter prejšnji teden praznovala deseto obletnico zveze. Ta dogodek sta v družbi še enega para proslavila z morsko pojedino, čeprav Artur ni ravno ljubitelj morske hrane, zato si je na obletnico raje privoščil zrezek. 

Par pa večera ni zaključil s strastjo med rjuhami, saj Artur pravi, da se jima ne ljubi več. "Moja bejbi je zelo seksi, tudi jaz sem luškan, veliko telovadim, a nekako ne seksava več toliko kot včasih. Ne ljubi se nama več. Sta si pa zato duška dala prijatelja, ki sta praznovala z nama," je v svojem stilu zaupal Artur. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:08 8. September 2021.

    Njemu je vse razen slo po alkoholu že zdavnaj odpovedalo......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.