Ashley Cole skrival zvezo z Annie

Foto: Žurnal24 Nogometna zvezda Ashley Cole (Foto: Reuters)
Nogometni zvezdnik Ashley Cole je že en mesec v skrivni zvezi s švedsko lepotico Annie Cooper.
Oglej si celoten članek

Ashley Cole ima že en mesec novo spremljevalko, in sicer hollywoodsko igralko Annie Cooper, vendar sta zvezo ohranjala v tajnosti. Ob zmagi svojega kluba prejšnji konec tedna pa se je zvezda nogometnega kluba Chelsea sprostil in v javnosti izkazoval nežnosti 27-letni švedski lepotici.

"Užival je v samoti, toda ko so mu prijatelji predstavili Annie, je bil popolnoma navdušen. Sicer ni želel, da bi se takoj izvedelo za njuno zvezo, in jo je dolgo časa skrival, saj se je želel prepričati, da bo Annie lahko prenesla pozornost, ki jo bo zagotovo pritegnila," je razkril neimenovani vir.

Nogometaš in plavolasa igralka sta se na zabavi držala za roke in se igrala s kocko ledu, ki sta jo eden drugemu prenašala iz ust v usta.

Ashley je bil pred tem poročen s pevko Cheryl Cole, ki ji je zlomil srce, ko je odkrila, da jo je varal. Nogometašev oče sicer trdi, da njegov sin še vedno ni prebolel Cheryl ter da bi bivša zakonca morala pozabiti na preteklost in obnoviti svojo zvezo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.