Magazin > VIP
24 ogledov

Ashley Cole skrival zvezo z Annie

Nogometna zvezda Ashley Cole (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nogometni zvezdnik Ashley Cole je že en mesec v skrivni zvezi s švedsko lepotico Annie Cooper.

Ashley Cole ima že en mesec novo spremljevalko, in sicer hollywoodsko igralko Annie Cooper, vendar sta zvezo ohranjala v tajnosti. Ob zmagi svojega kluba prejšnji konec tedna pa se je zvezda nogometnega kluba Chelsea sprostil in v javnosti izkazoval nežnosti 27-letni švedski lepotici.

"Užival je v samoti, toda ko so mu prijatelji predstavili Annie, je bil popolnoma navdušen. Sicer ni želel, da bi se takoj izvedelo za njuno zvezo, in jo je dolgo časa skrival, saj se je želel prepričati, da bo Annie lahko prenesla pozornost, ki jo bo zagotovo pritegnila," je razkril neimenovani vir.

Nogometaš in plavolasa igralka sta se na zabavi držala za roke in se igrala s kocko ledu, ki sta jo eden drugemu prenašala iz ust v usta.

Ashley je bil pred tem poročen s pevko Cheryl Cole, ki ji je zlomil srce, ko je odkrila, da jo je varal. Nogometašev oče sicer trdi, da njegov sin še vedno ni prebolel Cheryl ter da bi bivša zakonca morala pozabiti na preteklost in obnoviti svojo zvezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.