Ashton Kutcher ne bo več twital

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralec se je odločil, da ne bo več samostojno urejal svojega profila na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Ashton Kutcher je s skoraj osmimi milijoni sledilcev ena najbolj priljubljenih oseb na Twitterju. Zdaj pa se je zvezdnik serije Dva moža in pol odločil, da ne bo več samostojno podajal komentarjev na tem socialnem omrežju. Njegova odločitev je posledica njegovega nedavnega nepremišljenega zapisa, v katerem je branil nogometnega trenerja Joeja Paterna, ki so ga odpustili, ker naj bi prikrival zlorabo otrok svojega pomožnega trenerja.

Od zdaj bo Ashtonove misli tako naprej podajala njegova ekipa za medije, s čimer bo zagotovil kakovost svojih twitov. Očitno je urejanje svojega Twitter profila za zvezdnika vseeno postalo prevelik zalogaj. "Zbirka več kot osem milijonov sledilcev ni kar tako," je povedal.

Poleg tega se je svojim oboževalcem tudi opravičil za nedavni zapis o trenerju: "Iskreno se opravičujem vsem, ki sem jih užalil. Bila je napaka, ki se ne bo ponovila," je zapisal in pojasnil, da je le na hitro videl, da je bil trener odpuščen, in ob tem napačno sklepal, da je bilo to zaradi njegove starosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.