Magazin > VIP
7 ogledov

Ashton Kutcher ne bo več twital

Ashton Kutcher Žurnal24 main
Igralec se je odločil, da ne bo več samostojno urejal svojega profila na Twitterju.

Ashton Kutcher je s skoraj osmimi milijoni sledilcev ena najbolj priljubljenih oseb na Twitterju. Zdaj pa se je zvezdnik serije Dva moža in pol odločil, da ne bo več samostojno podajal komentarjev na tem socialnem omrežju. Njegova odločitev je posledica njegovega nedavnega nepremišljenega zapisa, v katerem je branil nogometnega trenerja Joeja Paterna, ki so ga odpustili, ker naj bi prikrival zlorabo otrok svojega pomožnega trenerja.

Od zdaj bo Ashtonove misli tako naprej podajala njegova ekipa za medije, s čimer bo zagotovil kakovost svojih twitov. Očitno je urejanje svojega Twitter profila za zvezdnika vseeno postalo prevelik zalogaj. "Zbirka več kot osem milijonov sledilcev ni kar tako," je povedal.

Poleg tega se je svojim oboževalcem tudi opravičil za nedavni zapis o trenerju: "Iskreno se opravičujem vsem, ki sem jih užalil. Bila je napaka, ki se ne bo ponovila," je zapisal in pojasnil, da je le na hitro videl, da je bil trener odpuščen, in ob tem napačno sklepal, da je bilo to zaradi njegove starosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.