Ashton Kutcher stopil v bran Melanii Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralec brani bodočo prvo damo in pravi, da je ne bi smeli enačiti z možem Donaldom.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Donald Trump zmagal na predsedniških volitvah, so se ljudje razdelili na dva pola – tisti, ki Donalda podpirajo in tisti, ki ga zavračjo. A poleg tega so se v ozadju oblikovala tudi mnenja glede Melanie Trump. Nekateri menijo, da je popolna za prvo damo, drugi so razočarani nad njo, saj naj bi slepo sledila Donaldu, tretji pa so s svojimi izjavami in dejanji presegli vsekakršno mejo dobrega okusa. Na Twitterju use je namreč pojavila slika, kjer neznani moški v rokah drži napis: "Posilimo Melanijo", sledila pa je celo oznaka (hashtag) s tem enakim pripisom.

Foto: Profimedias Ashton Kutcher Na spletni strani, katere ustanovitelj je igralec Ashton Kutcher, je objava, kjer Melanio branijo, češ da je ne bi smeli primerjati z Donaldom. Ob tem, da so zapisali, da je Melania zelo uglajena, da govori veliko tujih jezikov in da je to, kar večina Američanov sanja, da bi rada bila, so dodali še: "Melania je tudi mama 11-letnemu dečku. In naša dolžnost, dolžnost vseh Američanov, je, da zaščitimo in spoštujemo Barrona, da bi imel kar se da normalno življenje."

V zapisu so poudarili tudi, da je Melania povedala, da se bo v vlogi prve dame borila prav proti takšnim stvarem – nasilju na internetu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:30 23. November 2016.

    Pritoževanje čez zanič slovnico je nesmiselno. Mogoče bi ministrstvo za kulturo moralo namesto kvot slovenske glasbe uvesti kvote zanič pisarij. …

  • 11:25 23. November 2016.

    Zmagal je predsedniške volitve? To se pravi, "pobedio je izbore"? Slovensko se reče "zmagal je na predsedniških volitvah". V slovenščini …

  • 07:55 23. November 2016.

    "Po tem, ko je Donald Trump zmagal predsedniške volitve,.."<br /><br />Trump je zmagal NA predsedniških volitvah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.