Magazin > VIP
136 ogledov

Ashton Kutcher stopil v bran Melanii Trump

Melania Trump Profimedias
Igralec brani bodočo prvo damo in pravi, da je ne bi smeli enačiti z možem Donaldom.

Po tem, ko je Donald Trump zmagal na predsedniških volitvah, so se ljudje razdelili na dva pola – tisti, ki Donalda podpirajo in tisti, ki ga zavračjo. A poleg tega so se v ozadju oblikovala tudi mnenja glede Melanie Trump. Nekateri menijo, da je popolna za prvo damo, drugi so razočarani nad njo, saj naj bi slepo sledila Donaldu, tretji pa so s svojimi izjavami in dejanji presegli vsekakršno mejo dobrega okusa. Na Twitterju use je namreč pojavila slika, kjer neznani moški v rokah drži napis: "Posilimo Melanijo", sledila pa je celo oznaka (hashtag) s tem enakim pripisom.

Ashton Kutcher | Avtor: Profimedias Profimedias
Na spletni strani, katere ustanovitelj je igralec Ashton Kutcher, je objava, kjer Melanio branijo, češ da je ne bi smeli primerjati z Donaldom. Ob tem, da so zapisali, da je Melania zelo uglajena, da govori veliko tujih jezikov in da je to, kar večina Američanov sanja, da bi rada bila, so dodali še: "Melania je tudi mama 11-letnemu dečku. In naša dolžnost, dolžnost vseh Američanov, je, da zaščitimo in spoštujemo Barrona, da bi imel kar se da normalno življenje."

V zapisu so poudarili tudi, da je Melania povedala, da se bo v vlogi prve dame borila prav proti takšnim stvarem – nasilju na internetu.  

Komentarjev 4
  • Žirafa 15:30 23.november 2016.

    Pritoževanje čez zanič slovnico je nesmiselno. Mogoče bi ministrstvo za kulturo moralo namesto kvot slovenske glasbe uvesti kvote zanič pisarij. Ampak potem bi večina naših vrlih medijev propadla.

  • francelj 11:25 23.november 2016.

    Zmagal je predsedniške volitve? To se pravi, "pobedio je izbore"? Slovensko se reče "zmagal je na predsedniških volitvah". V slovenščini ne moreš zmagati ne volitev ne vojne, ničesar.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:55 23.november 2016.

    "Po tem, ko je Donald Trump zmagal predsedniške volitve,.."Trump je zmagal NA predsedniških volitvah.