Ashton vesel, da ga je Demi zapustila

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Medtem ko Demi Moore žaluje za razpadlim zakonom z Ashtonom Kutcherjem, je mlajši igralec po poročanju ameriških medijev vesel, da se je to zgodilo. Zvezdnik namreč že z veliko žlico zajema samsko življenje.
Oglej si celoten članek

Ameriška revija OK! poroča, da je Ashton vse prej kot potrt zaradi ločitve od Demi. Triintridesetletni igralec po poročanju virov na snemanje serije Dva moža in pol prihaja nasmejan, zapletel pa naj bi se že z nekaj dekleti, ki so enkrat mlajše od Demi. "Obnaša se, kot da mu šestletni zakon ni pomenil nič!" je dejal neimenovani vir.

Še pred kratkim je v novice prišla vest, da je bil Ashton povsem obupan, ko mu je Demi sporočila, da bo vložila prošnjo za ločitev. Po pričevanju prijateljev naj bi celo jokal in jo rotil, naj mu odpusti. "Ampak zdaj je čisto drugače, obnaša se, kot da ga vse skupaj nič ne gane, zato se Demi sprašuje, če se je le pretvarjal," je izdal vir in dodal, da je videti, kot da Ashton ob tem zelo uživa in namerno draži Demi.

A ljudje, ki zvezdnika poznajo, pravijo, da niso presenečeni nad njegovim obnašanjem. "Povsem verjetno je, da Demi roti, naj se vrne k njemu, pred drugimi pa se obnaša, kot da ga ločitev sploh ne gane. Ashton je lahko zelo brezčuten," so še dodali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.